Торт Молочна Дівчинка на згущеному молоці з кремом з вершків

Як зробити Торт Молочна Дівчинка на згущеному молоці з кремом з вершків та кисломолочного сиру рецепт простий. Давно ви мене просили поділитися рецептом цього тортика, багато його дуже люблять!🙌 Рецепт сам по собі не складний і інгредієнти для нього можна знайти в будь-якому магазині!👌 Єдина складність яка може у вас виникнути при його приготуванні, це коржі! Після випічки вони трохи липкі і краще заздалегідь подбати про те, куди ви будете складати, я роблю це на силіконових килимках. В іншому труднощів не повинно виникнути!😉 Буду вдячна за вашу підтримку!❤️

Інгредієнти

Діаметр тортика 18 див.

Для коржів:
2 яйця категорії С0
380 гр. згущенки
1 ч. л. ванільного цукру
160 гр. борошна
10 гр. розпушувача
Щіпка солі

Для крему:
150 гр. сирного сиру
1 ч. л. ванільного цукру
80 гр. цукрової пудри
480 гр. вершків 33%

В начинку: ~400-500 гр. ягід (у мене полуниця і малина)

Торт Молочна Дівчинка на згущеному молоці з кремом з вершків покроковий рецепт

1. Готуємо коржі. За допомогою міксера на великій швидкості збиваємо яйця зі згущеним молоком. Борошно з’єднайте з розпушувачем, сіллю і ванільним цукром. В кілька етапів всипаємо сухі інгредієнти і перемішуємо. Повинно вийде не дуже густе, однорідне тісто. Малюємо на пергаменті коло 18 см.
2. Викладаємо в цей круг 1,5-2 столові ложки тіста і рівномірно розподіляємо по всьому колу. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів близько 6-8 хвилин. На поверхні та краї коржів повинна з’явиться легка золотава скоринка. Корж знімаємо з пергаменту. З-за згущеного молока коржі трохи липнуть, тому не кладіть їх один на одного, краще окремо на дошку або силіконовий коврик.
3. Готуємо крем. У мисці змішуємо сирний сир, цукрову пудру і ванільний цукор. Далі частинами підливаємо вершки і збиваємо міксером, поки крем не стане густою консистенцією. Збираємо тортик в кільці. Спочатку корж, потім крем, після ягідки (чим більше їх, тим смачніше) і т.д.
4. Під час складання торта залиште трохи крему для того щоб потім акуратно покрити його зверху і з боків, коли зніміть кільце. Прибираємо зібраний тортик на 3-4 години в холодильник або на ніч. Коли зніміть кільце, залишками крему покрийте його. Прикрашаємо тортик і подаємо до столу. Приємного апетиту!