Торт Мурашник зі згущеним молоком домашній з печива без випічки

Як зробити Торт Мурашник зі згущеним молоком домашній з печива без випічки в духовці рецепт простий. Ненаглядні, знайомимо вас з нашою варіацією торт «Мурашник». Це бомбически смачно😍💣

Інгредієнти

Пісочна крихта – 620 гр.
Горіхи (фундук+кешью) – 200 гр.
Вершкове масло 82-82,5% – 240 гр.
Варена згущене молоко – 340 гр.
Мед – 100 гр.
Сметана 25-30% – 200 гр.
Мак – 100 гр.
Ізюм – 100 гр.

Торт Мурашник зі згущеним молоком домашній з печива без випічки покроковий рецепт

1. В миску кришимо печиво або обрізки від коржів для медівника, або від будь-якого іншого пісочного торта (саме пісочного. Це важливо). Додаємо горіхи, мак, родзинки (попередньо краще вимочити в окропі і потім обсушити). Горіхи при бажанні можна злегка обсмажити. Перемешиваем.
2. Додаємо мед, сметану, варену згущенку. В окрему миску кладемо вершкове масло і варене згущене молоко, збиваємо міксером. Додаємо мед і сметану. Перемішуємо. Відправляємо отримане в крихту. Перемішуємо до об’єднання. Збираємо торт у кольце.

3. Щоб потім легко можна було його витягнути, з внутрішньої сторони кільця – обертаємо ацетатної стрічкою. Кільце діаметром 22 див. Отриману масссу відправляємо в кільце і приминаем. Зверху розрівнюємо. Відправляємо в холодильник на 3-4 години. Після можна прикрашати кремом.