Торт Тірамісу з малиною

Як смачно зробити Торт Тірамісу з малиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. І знову Тірамісу 🤎 В перекладі виправдовує свою назву – «Вознеси мене!» Ніжний, повітряний, з ароматному і кислинкою малини 👌

Інгредієнти

Збирати тортик будемо в мисці d20 h10 см

Нам знадобиться:
300 гр савоярді

Крем:
500 гр маскарпоне
300 гр вершків (від 33%
80 гр цукру
1 ч. л. ванільної пасти

Малиновий курд:
170 гр малинового пюре
2 ч. л. без гірки кукурудзяного крохмалю
2 жовтки
15 гр вершкового масла
20 гр цукру

Просочення:
200 мл міцної кави (в продовження малиновий теми я використовую кави з ароматом малини)

Торт Тірамісу з малиною покроковий рецепт

1. Готуємо курд: з’єднуємо всі інгредієнти, крім масла і, постійно помішуючи віночком, уварюють на середньому вогні до загусання. Знімаємо з вогню, додаємо масло, накриваємо плівкою, прибираємо в холод. Крем: збиваємо на середніх обертах всі інгредієнти до густого состояния.
2. Збірка: внутреннию поверхню миски застеляємо плівкою. Занурюємо печиво до кави (не цілком, а тільки денце), укладаємо шар по дну і боків миски, розподіляємо крем. Декілька ст. л. крему залишаємо на фінішне покрытие.

3. Потім починаємо викладати печиво знизу, чергуючи шари: печиво, крем, курд ” і т. д. до верху миски. Зверху викладаємо рівний шар просоченого печива. Прибираємо в холодильник на 5-6 годин. Перевертаємо на тарілку, знімаємо миску, плівку, обмазуємо кремом, прикрашаємо ягодами