Торт з чорносливу з кремом із сиру, кураги і фундука

Міні-торт з чорносливу з мінімальною кількістю борошна – ніжний і простий у приготуванні 🍰 Як зробити Торт з чорносливу з кремом із сиру, кураги і фундука рецепт простий.

Інгредієнти

На 100 г: ~ 212 ккал
БЖУ: 8/7/29

Інгредієнти для коржів:
На 2 порції:
▪️80 г чорносливу
▪️1 яйце
▪️40 г молока (у мене 1%)
▪️15 г рисового борошна
▪️1/4 ч. л. розпушувача

Для крему:
▪️50 г сиру (у мене 5%)
▪️20 г молока (у мене 1%)
▪️50 г кураги
▪️20 г фундука (обсмажити, очистити, подрібнити у велику крихту)

Торт з чорносливу з кремом із сиру, кураги і фундука покроковий рецепт

1. Чорнослив помістити в чашу блендера. Жовток відокремити від білка і пробити його з чорносливом за допомогою заглибного блендера. Додати борошно, молоко і розпушувач і перемішати. Білок збити в міцну стійку пену.
2. Акуратно перемішати з черносливной сумішшю. Викласти тісто тонким шаром на силіконізований пергамент.
3. Випікати при 180 °с 15 хвилин. Дати охолонути, зняти з пергаменту. Підрівняти і розділити на 3 частини. Для крему збити блендером сир з курагою і молоком. Промазати коржі кремом. Посипати торт горіхами!

Відео рецепт 👇