Торт з полуницею, малиною і крем-чізом

Вже встигли скучити за літом? Як зробити Торт з полуницею, малиною і крем-чізом рецепт простий. Але ми адже кондитери можемо дозволити собі його цілий рік. 😏 Наприклад, приготуйте такий ароматний ягідний тортик – Малина в полуничному хмарі. 🤤 В цьому торті є все, щоб запам’ятати смак літа. Ставте 💜і зберігайте рецепт ягідного задоволення

Інгредієнти

на торт 20см

Бісквіт:
Яйця 4 шт
Молоко 60 гр
Олію слив 70 гр
Цукор 140 гр
Борошно 150 гр
Розпушувач 0.5 чл
Сіль

Мармелад
400гр малини
90гр цукру (якщо малина кисленька, то цукор можна збільшити, якщо солодка, навпаки менше)
12гр желатину
60гр води

Просочення
70гр окропу
0,5 ст ложки цукру
100гр вершків
2ст.л лікеру бейліс полуниця або інший

Крем-мус
240гр вершків 33%
100гр пюре полуниці
10 гр желатину
60г води
150гр сиру вершкового
95гр пудри

Крем-чіз
Масло вершкове 115гр
Сах. пудра 100гр
Вершковий сир 400гр

Торт з полуницею, малиною і крем-чізом покроковий рецепт

1. Бісквіт:
Яйця, цукор, сіль нагріти на водяній бані до розчинення цукру. Додати ванілін і збити на середній швидкості до щільної білої маси. В цей час кип’ятимо молоко з маслом. Можна половину молока замінити вершками. Кипляче молоко влити по стінці в яєчно-цукрову суміш, не припиняючи збивати. Зняти. Просіваємо борошно з розпушувачем, вмішати швидко і обережно лопаткою. Випікати 20 хвилин 170С верх-низ. Остиглі коржі загорнути в плівку і в холодильник!
2. Мармелад:
Залити желатин водою. Малину довести до кипіння. Довго не варити, щоб зберегти смак і аромат. Влити розпущений желатин. Розлити по формах 16 діаметра і прибрати в морозилку на 8-10 годин до стабилизации.
3. Просочення:
Всі смешать.
4. Крем-мус:
Замочити желатин у воді. Охолоджений вершки збити з цукровою пудрою. Додати сир, збити до однорідності. Додати пюре полуниці, збити. Додати розпущений желатин. Мус швидко стабілізується, тому спочатку приготуйте коржі, просочення і мармелад.
5. Крем-чіз:
Збити масло з пудрою до пишноти. Додати сир, збити хвилини 2.
6. Збірка:
Бісквіт розрізати на 3 коржі. Обов’язково робимо бортики з крем-чизай. Корж просочити, додати бортики, викласти мус, покласти мармелад, закрити кремом і коржем. Повторити. Після складання прибрати торт в холодильник на 8ч