Цукрові плюшки дріжджові московські в духовці

Як смачно зробити Цукрові плюшки дріжджові московські в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ці цукрові плюшки напевно багатьом знайомі з дитинства. По цьому рецепту булочки виходять неймовірно ніжними, повітряними, з насиченим вершковим ароматом і смаком!

Інгредієнти

Тепле молоко 300мл
Цукор 4 ст. л
Дріжджі 1ч.л з гіркою
Сіль 1ч.л.
Яйце 1шт
Вершкове масло 60гр
Борошно 500гр
+ вершкове масло для змазування і цукор для
обсипання

Цукрові плюшки дріжджові московські в духовці покроковий рецепт

1. Змішай тепле молоко, цукор, сіль, дріжджі. Додай яйце і розтоплене вершкове масло. Перемішай. Всип частинами просіяне борошно, замішай тісто. Обминай руками не менше 5 хвилин. Залиш підходити на 2 години в тепле место.
2. Розділи тісто на кульки, у мене кульки вагою приблизно 90 грам, кожну кульку розкачати, змащуємо вершковим маслом і посипаємо цукром. Скачай в трубочку як на відео, згорни навпіл і зроби. надрез.
3. Виверни назовні. Залиш підходити під рушником ще хвилин на 15-20. Змащуємо збитим яйцем, випікати в заздалегідь. розігрітій до 180′ духовці близько 20 минут.