Цитрусова начинка, або ще одна історія, як зробити зимові торти яскравіше! Я от дуже люблю прості речі, у них все саме цікаве! І ця начинка тому підтвердження: яскрава, соковита, ароматна, смачна і стабільна! Але найголовніше ніяких складних інгредієнтів. Готуємо Цитрусову начинку з апельсинів і мандаринів рецепт простий для торта.
Інгредієнти
Для одного торта:
Апельсин 200 гр
Мандарин 120 гр
Цукор 85 гр
Кукурудзяний крохмаль 16 гр
Цитрусова начинка з апельсинів і мандаринів покроковий рецепт
1. Апельсини і мандарини очистити від плівок, додати цукор і кукурудзяний крахмал.
2. На середньому вогні уварити до прозорого соку в начинці (близько 3 хв).
3. Охолодити, накривши плівкою в контакт і використовувати в тортах!