Турецька коржик піде з фаршем і овочами

Як зробити Турецьку корж піде з фаршем і овочами рецепт. Сьогодні я до вас з оглядом однієї дуже цікавої штуки, якій недавно обзавелася – пекарського каменю. Його не похвалив, мабуть, тільки ледачий, і весь цей час мені було дуже цікаво, що ж це за штука така, і правда вона так гарна, як кажуть. Виявилося – все так! Першим ділом ми приготували на ньому страва, яку давно хотіли зробити – турецькі піде. Блюдо вийшло чудовим! Найбільше мене підкорило те, що тісто вийшло хрустким не тільки зверху, але і знизу! За духовкою такого ефекту раніше помічено не було, тому тут явно зіграв свою роль камінь. Зазвичай низ випічки виходив або просто приготованим або іноді навіть трохи сируватим, пам’ятаю як один раз мені довелося пекти коржі на торт, які не пропеклися в середині.

Інгредієнти

Для тесту:
1 ст. л. сухих дріжджів
1 ч. л. цукру
1 ч. л. солі
2 склянки борошна
0,5 ст води
0,5 ст молока

400 г фаршу

улюблені овочі – у мене цибуля, морква, солодкий перець, помідор (усі по 1 великий штуці), пучок зелені і спеції – овочева начинка;

Турецька коржик піде з фаршем і овочами покроковий рецепт

1. Розчинити дріжджі в теплій воді з цукром, перемішати. Просіяти борошно, влити в неї воду з дріжджами і молоко, замісити тісто і вимішувати, поки воно не стане м’яким і однорідним, при необхідності додати борошна. Залишити тісто підійти на час.
2. Для начинки: обсмажити і згасити разом будь-які улюблені овочі – у мене цибуля, морква, солодкий перець, помідор (усі по 1 великий штуці), пучок зелені і спеції – овочева начинка; пробити в блендері 400 г фаршу, цибулю, помідор, петрушку, сіль-спеції за смаком і обов’язково щіпку зіри – м’ясна начинка.
3. Підійшло тісто розділити на 10-12 частин, кожну розкачати в циліндр (тісто має вийти дуже тонким), викласти і розподілити начинку, защипнути краю щоб вийшли човники, як на фото. На 12 штук у нас пішла майже вся начинка.
4. Духовку з пекарським каменем «Гурман» розігріти до 200C, акуратно викласти човники на пергамент і в духовку на камінь, випікати до готовності 7-10 хвилин в залежності від розміру самих човників. Готові човники злегка остудити, посипати свіжою зеленню ииииии.. прощай диета.