Вершкове печиво

Як зробити Вершкове печиво рецепт простий в духовці. У цьому фото усе по науці.. Або давайте поговоримо про гармонійність… У фотографіях предметів/людей/природи використовуються різні правила… Щоб зробити кадр чіпляти – фотографи вдаються до різних прийомів. Давайте розберемо конкретно ці вершкові печива. Щоб ви не відразу перегорнули цей кадр – печива я розташувала використовуючи S-образну криву. Існує безліч правил для гармонійного побудови композиції – правила трикутників, золотий перетин, числа Фібоначчі, діагоналі, протиставлення 🤯…. і безліч інших… На фотографії може використовуватися відразу кілька з них…
Проте… якщо фото буде схоже на вибух на фабриці фарб і при цьому ви не Джексон Поллок написав “Номер 17А” … То вибачте – ви в прольоті… Вашу картину( або фото ) просто не помітять.. Колір є невід’ємною частиною гармонійних фото. Я вибрала в якості колірної гармонії тетраду. Це 4 кольори доповнюють один одного… Так само я використовувала додатковий трюк – ефект літаючого печива, що за замовчуванням привертає увагу глядача, тк це не є частина норми побутової життя…
Не часто печиво висить над столом… І при всіх хитрощах мене все ще не подали на премію ОСКАР серед фотографів, а автор 35 photo Awards все ще не стоїть біля моїх дверей благаючи працювати в їх компанії… А тому що використання правил все одно не зробить кадр бездоганним-кращим – ідеальним… Правила потрібно знати! Враховувати… ПОРУШУВАТИ! У творчості, як і у відносинах люблять не за щось… А дуже із серця… Деколи навіть і всупереч… Печива смачні! І як би вони не літали – мене радує, що діти їли його з апетитом 😜.

Інгредієнти

100 гр. сах пудри (або цукру)
75 гр вершків
40 гр злив. масла
ваніль
1 жовток
щіпка солі
210 гр борошно
1 чл. розпушувача

Вершкове печиво покроковий рецепт

1. Розігрійте вершки з маслом і цукром до розчинення цукру і залишити остигати до кімн. темп. Потім додати в рідину жовток , ваніль, сіль, змішати до однородности.
2. Додати борошно і розпушувач, змішати до однорідності, покласти тісто на 30 хвилин у холодильник.
3. Після – розкачати тісто тонко, випікати при 180 градусах 6-8 хвилин ( залежить від товщини печива) Дно печива стає золотистою, а верх светлый.