Як зробити віденське печиво з варенням класичний рецепт простий.
Інгредієнти
* 2 яйця З
* 180 гр. цукру
* 2 гр. соди
* 5 гр. розпушувача
* щіпка солі
* 200 гр. вершкового масла
* 410 гр. борошна
* варення, джем, повидло
Віденське печиво з варенням класичне покроковий рецепт
1. Змішати сухі інгредієнти, цукор і на крупній тертці натерти холодне вершкове масло. Розтерти в крихту, збити яйця і вимісити тісто. 1/3 частина тесту обернути харчовою плівкою і прибрати в морозилку на 20 мин.
2. В цей час розкачати решту тіста на пергаменті і покласти на деко, Зверху розподілити шар улюбленого повидла або джему. Зверху натерти на крупній тертці охладившуюся частина теста.
3. Випікати в розігрітій духовці до 180 C з конвекцією близько 15-20 хв. до красивого золотистого кольору. Трохи остигле печиво нарізати на кусочки.