Ягідні Пироги влітку обов’язкові 😉 Особливо, прості і з величезною кількістю начинки🤍 Відкритий пиріг з черешнею і чорною смородиною дуже хороший 👌 Швидкий пиріжок ідеальний у неділю👌
Інгредієнти
Листкове дріжджове тісто 250г
Черешня без кісточок 200г
Чорна смородина 100г
Мигдальна борошно 20г
Крохмаль 20г
Цукор 20г
Крихта печива 20г
Яйце +мигдальні пелюстки і цукор для посипання бортиків
Відкритий пиріг з черешнею і чорною смородиною покроковий рецепт
1. Тісто розморозити, злегка розкачати. Змішати печиво, цукор, крохмаль, мигдалеву борошно, додати половину ягоди, а другу половину покласти на тісто, відступивши від краю 2-3см.
2. Викласти ягоди, змастити краї яйцем, загорнути наверх, добре притиснути до ягід. Змастити бортик яйцем, посипати цукром і мигдальними лепестками.
3. Випікати в розігрітій до 180С духовці хвилин 30, до рум’яної скоринки. Готовий можна полити медом. Подавати з морозивом або просто так.