Як зробити смачний вінегрет з картоплею, маринованими огірками та яблуками рецепт простий. Коли-то нарізати овочі і не отримати в результаті кашу було ще тієї завданням 😂 Ну що, з мене один смачний рецепт і одна класна рекомендація?
Інгредієнти
▫️картопля – 4 шт.
▫️морква – 3 шт.
▫️буряк – 2 шт.
▫️огірок маринований – 2 шт.
▫️яблуко (у мене кисло-солодке) – 1 шт.
▫️горошок консервований – 70 р
▫️сіль, перець – за смаком
▫️олія соняшникова
Вінегрет з картоплею, маринованими огірками і яблуком покроковий рецепт
1. Чисті Неочищені овочі – картопля, морква, буряк – щільно загорніть у фольгу. КОЖЕН ОВОЧ ОКРЕМО! ⠀ Запікайте в духовці при 180 ⁰С до м’якості (легко протыкаются зубочисткою) ⠀
2. Час запікання: картопля приблизно 35 хв., моркву до 45 хв., буряк може запікатися до 1,5 годин. ⠀ По готовності звільніть овочі від фольги, зробіть на шкірці кілька поверхневих надрізів ножем і помістіть в ємність з холодною водою на 5 хвилин. ⠀
3. Очистіть овочі і наріжте їх однаковими кубиками (менше або більше, як вам подобається) ⠀ Огірки наріжте кубиками (якщо шкірочка груба – можна очистити) Очищене яблуко також наріжте кубиками. ⠀
4. ЗМІШУЄМО: у глибокій ємності змішайте овочі. Попередньо полийте їх невеликою кількістю соняшникової олії окремо (щоб вінегрет не втратив свої яскраві фарби). До овочів додайте огірок, яблуко і горошок. Заправте маслом, сіллю і перцем. ⠀ Нестаріюча класика готова.