ПЕРШІ вівсяні печива, які полюбила вся сім’я без винятку. Самий головний інгредієнт тут, звичайно ж Геркулес. Процес приготування дуже простий, обов’язково зберігайте і готуйте. Нехай ці печива стануть для вас першими в списку серед вівсяних. ⠀Як зробити Вівсяне печиво з сушеної журавлиною рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Тісто:⠀
175 г вівсяних пластівців ⠀
160 г розтопленого коричневого олії (див. примітка) або беріть вершкове розтоплене⠀
100 г коричневого цукру⠀
2 яйця⠀
1 ч. л. ванільного екстракту⠀
200 р пшеничного борошна⠀
1 ч. л. розпушувача⠀
1 ч. л. солі⠀
40 г сушеної журавлини⠀⠀
Вівсяне печиво з сушеної журавлиною покроковий рецепт
1. У мисці змішайте борошно, вівсяні пластівці, розпушувач і сіль.⠀⠀ В іншій мисці змішайте коричневе (горіхове) масло, цукор, яйця і ванільний екстракт. Перемішайте віночком до об’єднання інгредієнтів.⠀⠀ Введіть сухі інгредієнти в рідкі. Додайте журавлину. Перемішайте тісто лопаткою. Накрийте харчової плівкою і відправте в холодильник на 20 хвилин.⠀⠀
2. Деко застеліть пергаментом для випічки,⠀з допомогою ложки (для морозива) зробіть заготовки печива. Потім притисніть їх. ⠀⠀ Випікайте в розігрітій до 180С духовці 10-14 хвилин. ⠀⠀ ⠀
3. ПРИМІТКА: для приготування 160 г коричневого (горіхового) олії вам знадобиться 220 г вершкового. Покладіть в сотейник масло і поставте на середній вогонь. Спочатку масло розплавиться, потім почне кипіти і пениться.
4. Помішуйте його лопаткою. Зменшіть вогонь. Через 4-5 хвилин кипіння масло почне набувати світло-коричневий відтінок і горіховий запах. Зніміть сотейник з вогню, остудіть масло і використовуйте для рецепта.
Відео рецепт 👇