Яблучно-медовий бісквіт з праліне

Як смачно зробити Яблучно-медовий бісквіт з праліне простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Готуємо самий теплий і ароматний бісквіт! Яблучно-медовий бісквіт з праліне!

Інгредієнти

на 16-18см:

Яйце 150 гр
Цукор 140 гр
Мед 70 гр
Масло рослинне 70 гр
Йогурт 150 гр
Праліне 70 гр
Горіхи 40 гр
Яблука 230 гр
Борошно 240 гр
Розпушувач 12 гр

Яблучно-медовий бісквіт з праліне покроковий рецепт

1. Яйця, цукор і мед збити в пишну масу. Додати праліне (рецепт дивись в попередньому рилз), масло, йогурт, горіхи. Добре змішати і додати тонко нарізані яблоки.

2. В кінці додати борошно змішане з розпушувачем. Добре змішати і розкласти по формах – я завжди випікаю в двох формах, щоб зберегти вологість бісквіта і заощадити час! Випікати ~35мин при 170С.

3. бісквіт Охолодити до кімнатної температури в кільці, а потім прибрати в холодильник на дозрівання, обернувши плівкою. Важливо! Інгредієнти повинні бути кімнатної температури! Бісквіт виходить дуже вологий і ароматний! Ніяка просочення не потрібна!