Як посмажити смачні курячі гомілки з скоринкою на сковороді з цибулею і підливою простий рецепт домашній.
Інгредієнти
Курячі гомілки 1 кг
2 цибулини
15 г імбиру
3-4 зубчики часнику
Сік половини лимона
1 чайна ложка солі і чорний перець
1 чайна ложка паприки і ¼ чайної ложки перцю чилі
2 столових ложок соусу барбекю
2 ст. л. масла для смаження
2 ст л цукру
Як посмажити курячі гомілки з скоринкою на сковороді з цибулею покроковий рецепт
1. 1 кг курячих гомілок промити, обсушити, зробити надрізи і викласти в миску. До курки додати дрібно нарізану цибулю, імбир, часник. Додати сік половини лимона, сіль, чорний перець, паприку, перець чилі, соус барбекю.
2. Залишити маринуватися на 30 хвилин. Курячі ніжки обсмажити на олії 2-3 хвилини. Додати цибулю, часник, в якому маринувалися ножки.
3. Готувати 5-7 хвилин. Додати 150 мл води. Накрити кришкою і готувати 20-25 минут.
4. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇