Японський омлет Тамагояки на сковороді

Японський омлет Тамагояки на сковороді простий рецепт. Я люблю страви з яєць, особливо на сніданок.. Тому у нас вдома часто всякі омлетики.. сьогодні пропоную розглянути японський рецепт омлету

Інгредієнти

4 яйця
1маленькая морква
половинка болг перцю
2-3пера зел. лука
сіль, перець за смаком

Японський омлет Тамагояки на сковороді покроковий рецепт

1. Нарізаємо моркву і перець маленькими кубиками, чим менше, тим краще (на тертці теж піде) Цибулю нарізаємо мелко.
2. Яйця розбиваємо, збиваємо, додаємо овочі. На сковороду наливаємо ополоник омлету, чекаємо злегка щоб прихватилось і звертаємо в рулет.
3. Залишаючи трохи краю, наливаємо ще суміші і також звертаємо.. повторюємо до кінця. Нарізаємо, подаємо з рисом і соєвим соусом і всякими закусочками.

Відео рецепт 👇