Яєчна локшина з овочами і куркою в соусі пад тай

Як смачно зробити Яєчна локшина з овочами і куркою в соусі пад тай простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2. Яєчна локшина 150гр (2 згортка)
3. Куряче філе 1шт
4. Цибуля червона 1шт
5. Морквина 1шт 🥕
6. Болгарський перець 1/2шт
7. Часник 1 зубчик 🧄
8. Стручкова квасоля жменю
9. Чилі 1/2шт 🌶️
10. Соєвий соус
11. Соус Пад Тай Aroy-d
12. Кунжут для подачі
13. Лайм для подачі
14. Кінза для подачі 🌿
15. Рослинна олія

Яєчна локшина з овочами і куркою в соусі пад тай покроковий рецепт

1. Сам процес приготування дуже швидкий на сильному вогні і вимагає уваги, не варто відволікатися. У каструлю наливаємо воду і ставимо кип’ятитися. 🔴Цибулю нарізаємо пір’ям 🔵Моркву і болгарський перець нарізаємо соломкою 🔴Часник і чилі дрібно шаткуємо 🔵Квасоля якщо довга, теж нарезаем.

2. Куряче філе нарізаємо на шматочки як вам більше подобається, але все таки краще теж соломкою 😁 Каструля з окропом повинна стояти напоготові 😉 Опускаємо в неї локшину. На рослинному маслі спочатку обсмажуємо курку пару хвилин на сильному вогні, далі додаємо всі овочі і продовжуємо готувати до поджарок, не забуваємо помешивать.

3. Додаємо в сковороду 2ст.л. соусу пад тай, 1ст.л. сойки, перекладаємо локшину, як слід струшуємо сковороду і готуємо ще пару хвилин, щоб все перемішалося. Якщо виходить густо, можна додати трохи води від варіння локшини (як я вас вже третій рік вчу робити з італійською пастою 😁) для сочности.

4. При подачі все як зазвичай з азією, посипаємо кунжутом, додаємо кінзу і часточку лайма. Приємного апетиту 😋.