Закритий пиріг кальцоне! Звичайно це не класика, але коріння явно у мого пирога італійські.
Інгредієнти
Спробуйте це тісто і закохаєтесь!
• стакан рідини (50/50 вода і молоко)
• 1/2 пачки дріжджів швидкодіючих.
• 1/2 ч. л. солі і 1 ст. л. цукру
• борошно
• яйце-1 шт.
• рослинна олія-2 ст. л.
Закритий пиріг кальцоне покроковий рецепт
1. Молоко і воду злегка нагріти, додати яйце, цукор, сіль дріжджі і перемішати. Ввести частинами просіяне борошно, не можу сказати скільки, тісто має бути липким.
2. Перекладіть його на робочу поверхню, налийте зверху масло і вмісіть в тісто, приберіть накривши, підходити. ⠀
3. Начинка може бути будь-яка. У мене варена курка, томати зі спеціями та олією, сыр.
4. Збираємо пиріг як на відео. Запікати при 230 С•-15 минут.
Відео рецепт 👇