Заливний торт наполеон з листкового тіста найшвидший в склянці простий рецепт. Два блюда з однієї упаковки листкового тіста (400 г). Сьогодні, на численні прохання, публікую крем для десерту.
Інгредієнти
Жовтки – 2 шт
Цукор – 120 г
Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л. ( з гіркою)
Молоко – 500 мл
Вершкове масло – 100 г
Заливний торт наполеон з листкового тіста найшвидший в склянці покроковий рецепт
1. В каструлі з товстим дном з’єднуємо жовтки, цукор і крохмаль. Додаємо 2-3 ст. л. молока і ретельно перемішуємо до однорідності. Додаємо, молоко, що залишилося, і нагріваємо крем на слабкому вогні до загусання, постійно помешивая.
2. В гарячий крем додаємо вершкове масло і злегка збиваємо. Накриваємо крем плівкою в контакт і даємо повністю остыть.
3. Заливаємо шматочки листкового тіста кремом і можна насолоджуватися простим, але дуже смачним десертом.
Відео рецепт 👇