Заморожений десерт Аґрус-Диня-Згущене молоко

Як зробити смачний Заморожений десерт Аґрус-Диня-Згущене молоко рецепт простий. До нас повернулася спека і це ідеальний час для заморожених десертів ❤️ Якщо вам в руки потрапила солодка ароматна диня, то терміново приготуйте з неї морозиво, можна класичний варіант з заварний частиною, збиванням 3-4 рази або приготуванням в мороженице, а можна швидко і просто за нехитрим рецептом😂🙈👇

Інгредієнти

Крыжовенная маса 250 р
згущене молоко 150г
вершки 33-35% 250г

Диня (дуже ароматна і солодка , м’якоть) 250 г
Нектарин/персик (м’якоть) 100г
згущене молоко 150г
вершки 33-35% 250г

Заморожений десерт Аґрус-Диня-Згущене молоко покроковий рецепт

1. жирні вершки Збити зі згущеним молоком , додати ягідний джем будь-який (у мене – агрус з апельсином: ягоди агрусу 150г, апельсиновий сік 70мл, 20г цукор, крохмаль 10г, все змішати і на повільному вогні довести до кипіння, зняти з вогню і остудити, використовувати)
2. Форму застелити плівкою. Покласти лист вафельний, можна тонкий бісквіт або печиво. Вилити ягідно-вершкову масу. Зверху – вафельний лист. Блендером подрібнити дуже стиглий ароматну дыню.
3. Вершки збити зі згущеним молоком, додати динне пюре, перемішати. Вилити на вафлю, насипати дрібні кубики дуже соковитого нектарина або персика Покласти шар вафли.
4. Накрити плівкою і на ніч в морозилку. Дістати з морозилки і залишити хвилин на 7-10. Прибрати плівку. Зрізати боки. Нарізати квадратами або прямокутниками. Угощаться.