Запечена свиняча корейка з яблуками і грушами в духовці

Як смачно зробити запечену свинячу корейку з яблуками і грушами в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Свиняча корейка напідпитку. Люди, що з вами? Чим ближче Новий рік, тим зліші стають оточуючі. То тут, То там виникають стихійні розборки за ялинки, ковбасу і оселедець. Вибачте, суботній похід за ялинкою залишив обурення.
Я повільно, але вірно заповнюю прогалини у святковому списку і навіть поставив ялинку, розклав подаруночки і прикупив пляшечку каламутного нефільтрованого, але дуже перспективного ігристого.
Залишилося тільки вирішити найважливіше питання: «Що приготувати?». Якщо ви, як і я, все ще не визначилися, придивіться до рецептом нижче. Тут все за канонами: великий шматок мяса, густий соус і запах печених яблук. Що для мене 100% попадання в атмосферу і настрій свята.

Інгредієнти

На 3-4 порції:
– 1 кг свинячої корейки кімнатної температури
– 50 мл оливкової олії
– 1 з. часнику
– листя з 1 гілочки чебрецю і розмарину
– 2 – 3 яблука твердих
– 2-3 тверді груші
– 200 мл курячого бульйону
– 50 мл яблучного сидру
– 1/2 ст. л. борошна
– 30 г вершкового масла
– щіпка солі і перцю

Запечена свиняча корейка з яблуками і грушами в духовці покроковий рецепт

1. У невеликій мисці змішайте оливкова олія, часник, розмарин і чебрець. Викладіть свина у форму для запікання або сковороду, присипте сіллю і перцем, натріть маслом з травами. Відправте в духовку, розігріту до 220 гр, через 15 хв знизьте температуру до 180 гр і витримайте ще 30 мин.
2. В наступному пункті наявність градусника для м’яса в тушці свина може сильно допомогти в приготуванні м’яса. В ідеальному світі температура в самій товстій частині повинна становити 90-100 гр. Дістаньте форму, четвертуйте фрукти, викладіть у форму, налити бульйон, поверніть в духовку ще на 1 годину – 1 година 30 мин.

3. Перекладіть м’ясо і фрукти на велике блюдо. Поставте форму на середній вогонь, влийте сидр, доведіть до легкого кипіння. Уварите вдвічі і зніміть з огня.

4. Змішайте борошно з невеликою кількістю води, додайте в соус разом з маслом і як слід перемішайте, пролийте через сито. Полийте м’ясо соусом і подавайте на стол.

Відео рецепт 👇