Запечені кабачки з шинкою і сиром в духовці простий рецепт. Рецепт вигаданий, але можливо хто-небудь вже так робить, на авторство не претендую))). Дуже смачно виходить, хрустка скоринка і ніжна начинка…
Інгредієнти
Кабачки -2 шт.
Сир твердий -100 гр.
Сухарі панірувальні-2-3 ст. л.
Перець, сіль
Моцарелла -200-250 гр.(можна замінити твердим сиром), кількість сиру можете самі регулювати.
Шинка -150-200 гр.
Запечені кабачки з шинкою і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Кабачки тонко ріжемо. Сир твердий трьом на дрібній тертці, додаємо панірувальні сухарі, перчимо, солимо. Моцарелу ріжемо кружальцями. Форму змащуємо оливковою або рослинним маслом.
2. Починаємо розкладку: ви можете розкладати як вам подобається, головне закінчити кабачками з сирною посипкою).
3. Кабачки-сирна суміш-кабачки-шинка-моцарелла – кабачки – сирна суміш і т. д. закінчуємо кабачками, зверху сирну суміш і поливаємо оливковою або рослинним маслом.
4. Запікаємо в заздалегідь розігрітій до 190 духовці 40 хвилин, до рум’яної скоринки, після вимкнення духовки варіть ще хвилин 10.
Відео рецепт 👇