Збитий крем ганаш Полуниця і кокос

Збитий крем ганаш “Полуниця і кокос”! По-моєму, одне із самих літніх сполучень? Якщо згодні, надсилайте сердечка! ⠀ Протестувавши його кілька разів у різних варіантах, можу з упевненістю сказати – ВІН ІДЕАЛЬНИЙ! Шовкова текстура, дуже ніжний і повітряний аромат і смак просто космічний! А якщо до нього в начинку додати конфі або компоті, буде просто неймовірно!

Інгредієнти

білий Шоколад 29% 300 гр
Вершки 33% 250 гр
Глюкозний сироп 10 гр
Пюре кокоса 60 гр
Пюре полуниці 145 гр

Збитий крем ганаш “Полуниця і кокос” покроковий рецепт

1. Готувати як завжди максимально просто: Вершки та глюкозний сироп довести до кипіння і вилити на шоколад.
2. Пробити блендером і додати підігріті пере кокоса і клубники.
3. Знову пробити блендером і, накривши плівкою в контакт, прибрати в холодильник на 8-10 годин. Потім акуратно збити миксером.

Відео рецепт 👇