Журавлинний мус з манкою

Як смачно зробити Журавлинний мус з манкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 6 порцій

журавлина – 600 р
цукор – 360 р
крупа манна – 120 г

Журавлинний мус з манкою покроковий рецепт

1. Журавлину промити і подрібнити у блендері, протерти через сито. У пюре додати 1/2 склянки води, відставити. Макуха залити 1 л води і довести до кипіння, варити 5 хвилин, процедить.
2. Додати у відвар цукор і довести до кипіння, всипати манну крупу поступово і варити до загустіння, помішуючи, 10-15 минут.
3. Трохи остудити, додати пюре. Мус розлити по креманкам і охолодити в холодильнику. Приємного апетиту!