Живе варення з фейхоа з апельсином і ківі

Як смачно зробити Живе варення з фейхоа з апельсином і ківі на зиму простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. «Варення з фейхоа. Не варення швидше за все. Так як я його заморожую або зберігаю в холодильнику. Дуже люблю це варення і вам раджу його приготувати.
Просто криниця вітамінів, мікро – і макроелементів, які беруть участь у підтримці імунітету та забезпеченні нормальної роботи всіх органів і систем. Основним важливим компонентом продукту є йод, роль якого полягає в забезпеченні здоров’я щитовидки. У ньому виявлено досить багато заліза, який покликаний транспортувати кисень, а також магнію, калію, кальцію і цинку.

Інгредієнти

🔹фейхоа 800гр
🔹апельсин 2 шт
🔹ківі 3-4шт
🔹цукор

Живе варення з фейхоа з апельсином і ківі покроковий рецепт

1. Апельсини залити окропом і залишити на 5-10 хв. Ківі очистити. Все подрібнити за допомогою блендера або мясорубки.

2. Додати цукор. Я буду заморожувати і з цього додала 300гр. цукру. Якщо будете зберігати у холодильній камері додайте цукру побольше.

3. Все дуже просто і швидко. Дуже смачне і корисне варення готово.

Відео рецепт 👇