Інгредієнти
Ванільний бісквіт:
1. Яйце З – 1 штука
2. Білий цукор – 70 грам
3. Ванільний цукор – 10 грам
4. Ванільна паста – 1/2 чайної ложки
5. Молоко – 60 грам
6. Вершкове масло 82,5% – 30 грам
7. Борошно – 85 грам
8. Розпушувач – 4 грами
9. Сіль дрібна – щіпка
Вершковий крем з маскорпоне:
1. Сирний сир – 250 грам
2. Маскорпоне – 250 грам
3. Вершки 33% – 30 грам
4. Ванільна паста – 1 чайна ложка
5. Цукрова пудра – 2 чайні ложки
Карамелизованные волоські горішки
Волоські горіхи – 100 грам
Цукор – 100 грам
Масло вершкове – 4 грам
Вершки 33% – 5о грам
Грушева згущене молоко
Бенто тортик з волоськими горіхами і грушевої згущеним молоком покроковий рецепт
Яйця збити з цукром і ванільною пастою до збільшення в об’ємі в 3 рази і побіління маси. Молоко нагріти з вершковим маслом до повного розчинення масла і майже закипання суміші. Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю і розпушувачем. Тепер в яєчну суміш додаємо попересенно то борошняну суміш, то молочну, знову борошняну, знову молочну.
Поки не введемо обидві суміші. Після введення кожного компонента добре перемішуємо. Тісто викладаємо в кільце з фольгою (діаметр 12 сантиметрів) і ставимо в розігріту до 150 градусів духовку. Випікаємо близько 35 хвилин (орієнтуємося на суху зубочистку). Готовий корж охолодити в кільці, після виймаємо, заворачичаем в плівку і прибираємо на ніч холодильник.
Всі інгредієнти складаємо в чашу і збиваємо до однорідності. Крем готов.
Цукор розтопити, додати вершкове масло і ретельно перемішати. Після масла додати гарячі вершки частинами, добре перемішати. Додати в карамель волоські горішки і перемішати» Уварити карамель з горішками до густоти. Горішки викласти на силіконовий килимок і остудити» Перед складанням торта горішки нарізати на дрібні шматочки.
Бісквіт розрізаємо на 3 частини». Спочатку кладемо бісквіт -> по краю кладемо вершковий крем кільцем -> потім кладемо грушеву згущене молоко кільцем -> потім знову крем -> зверху кладемо горішки і трохи придавлюємо -> знову бісквіт -> знову крем і згущене молоко -> зверху горішки -> бісквіт. Прибираємо в холодильник на стабілізацію, після покриваємо кремом і прикрашаємо за вкусу.