Бенто тортик з волоськими горіхами і грушевої згущеним молоком

Як зробити Бенто тортик з волоськими горіхами і грушевої згущеним молоком рецепт простий. Довго я дивилася на цей тренд і ніяк не могла зрозуміти, чому всі роблять цей тортик з 2 бісквітів і крему. А як же начинка? А як же продуманий смак? А як же дуже смачні сполучення, щоб людина зловив гастрономічний екстаз? Або людина, яка купує бенто-торт гідний тільки двох бісквітів без начинки? Виходить якась дискримінація! Я вважаю, що не тільки великі торти гідні начинки і різноманітності смаків!

Інгредієнти

Ванільний бісквіт:
1. Яйце З – 1 штука
2. Білий цукор – 70 грам
3. Ванільний цукор – 10 грам
4. Ванільна паста – 1/2 чайної ложки
5. Молоко – 60 грам
6. Вершкове масло 82,5% – 30 грам
7. Борошно – 85 грам
8. Розпушувач – 4 грами
9. Сіль дрібна – щіпка

Вершковий крем з маскорпоне:
1. Сирний сир – 250 грам
2. Маскорпоне – 250 грам
3. Вершки 33% – 30 грам
4. Ванільна паста – 1 чайна ложка
5. Цукрова пудра – 2 чайні ложки

Карамелизованные волоські горішки
Волоські горіхи – 100 грам
Цукор – 100 грам
Масло вершкове – 4 грам
Вершки 33% – 5о грам

Грушева згущене молоко

Бенто тортик з волоськими горіхами і грушевої згущеним молоком покроковий рецепт

1. Ванільний бісквіт:
Яйця збити з цукром і ванільною пастою до збільшення в об’ємі в 3 рази і побіління маси. Молоко нагріти з вершковим маслом до повного розчинення масла і майже закипання суміші. Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю і розпушувачем. Тепер в яєчну суміш додаємо попересенно то борошняну суміш, то молочну, знову борошняну, знову молочну.

Поки не введемо обидві суміші. Після введення кожного компонента добре перемішуємо. Тісто викладаємо в кільце з фольгою (діаметр 12 сантиметрів) і ставимо в розігріту до 150 градусів духовку. Випікаємо близько 35 хвилин (орієнтуємося на суху зубочистку). Готовий корж охолодити в кільці, після виймаємо, заворачичаем в плівку і прибираємо на ніч холодильник.

2. Вершковий крем з маскорпоне:
Всі інгредієнти складаємо в чашу і збиваємо до однорідності. Крем готов.
3. Карамелизованные волоські горішки.
Цукор розтопити, додати вершкове масло і ретельно перемішати. Після масла додати гарячі вершки частинами, добре перемішати. Додати в карамель волоські горішки і перемішати» Уварити карамель з горішками до густоти. Горішки викласти на силіконовий килимок і остудити» Перед складанням торта горішки нарізати на дрібні шматочки.

4. Збірка торта.
Бісквіт розрізаємо на 3 частини». Спочатку кладемо бісквіт -> по краю кладемо вершковий крем кільцем -> потім кладемо грушеву згущене молоко кільцем -> потім знову крем -> зверху кладемо горішки і трохи придавлюємо -> знову бісквіт -> знову крем і згущене молоко -> зверху горішки -> бісквіт. Прибираємо в холодильник на стабілізацію, після покриваємо кремом і прикрашаємо за вкусу.