Смачний, ароматний, вершковий бісквіт. Бісквіта Королеви Вікторії від енді шефа рецепт простий. Досить щільний, при цьому ніжний і злегка вологий. Пам’ятаємо, що для приготування цього бісквіта ми беремо в рівних пропорціях борошно, масло, цукор і яйця.⠀
Інгредієнти
на 2 форми діаметром 18-20 см:⠀
⠀
Яйце С0 -4 шт (250 гр),⠀
Цукор – 250 гр,⠀
Вершкове масло – 250 гр, ⠀
Борошно – 250 гр,⠀
Розпушувач – 8 гр,⠀
Ванільна есенція – 1 ч. л.⠀
Бісквіта Королеви Вікторії покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром дочиста і збільшення в об’ємі.⠀ ⠀ Масло кімнатної температури збити з ванільною есенцією до побіління і пишності. Есенцію можна замінити ванільним цукром і збити з яйцями.⠀ ⠀
2. В масло в кілька прийомів ввести яєчну суміш.⠀ ⠀ В масу ввести просіяне борошно і розпушувач. Збити до однорідності.⠀ ⠀ Тісто виходить досить густое.
3. Розділити його по формах і випікати при 180 градусах приблизно 25 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.⠀ ⠀
4. Готові коржі (можна ще теплі) укрутить у плівку і відправити відлежатися в холодильник. ⠀ ⠀ Бісквіт Королеви Вікторії відмінно поєднується з простим кремом Шантильї і ягодами.⠀