Бісквітний рулет з сиром, вершками і ягодами

Як зробити Бісквітний рулет з сиром, вершками і ягодами рецепт. Якщо несподівано подзвонили гості і сказали, що через годину будуть, або вам просто захотілося приготувати що-небудь смачненьке до чаю і порадувати сім’ю, тоді цей рецепт для вас! Начинку можна змінювати на ваш смак, а якщо замість вершків в кремі використовувати сметану, то таким рулетом можна пригостити навіть самих маленьких!

Інгредієнти

Тісто:
3 яйця
70 гр. цукру
2 ч. л. ванільного цукру
150 гр. борошна
2 ч. л. розпушувача.

Начинка:
200 гр. вершків (33-35%)
200 гр. сиру
60 гр. цукрової пудри
Ягоди за смаком (можна взяти варення, джем)

Бісквітний рулет з сиром, вершками і ягодами покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. В чаші збиваємо яйця з цукром (в т. ч. ванільним) до пишної світлої маси, потім просіваємо до них борошно з розпушувачем, перемішуємо міксером. Далі застеляємо пергаментом деко, тісто распределям на ньому рівномірно в прямокутник (тонко, ~ 5-7 мм).

2. Ставимо в розігріту духовку випікатися, тісто готується моментально (хвилин 10), не пересушите! Воно буде світлим, не золотистим, тому перевіряйте зубочисткою, якщо сумніваєтеся! Підготуйте чистий рушник, на нього покладіть чистий аркуш пергаменту. Як тільки дістаємо з доховки корж, відразу ж його потрібно покласти вільної стороною на чистий пергамент, а аркуш, на якому він випікався, зняти. Загорнути разом з полотенем в рулет і залишити остигати. Тим часом займемося начинкой.

3. Для крему необхідно змішати вершки з сиром і пудрою (пудри можна взяти 70-80 гр., якщо любите якнайсолодше). Замість сиру можна взяти сирний або вершковий сир. Збиваємо до пишного стану кілька хвилин. Ягоди помити і порізати на кілька частей.

4. Як тільки рулет охолов, його можна змастити кремом. Перед цим, я його просочила полуничним компотом, який був під рукою. Можна трохи варення розвести в гарячій воді і просочити, можна зварити сироп (100 гр.води/молока, 40 гр.цукру довести до кипіння і пару хвилин проварити), тут на ваш розсуд. Можна не просочувати, але я все-таки рекомендую! Просочили, потім мажемо кремом і залишаємо трохи для верху. Посипаємо ягодами (поливаємо джемом) і щільно загортаємо. Зверху обмазати залишилися кремом і прикрасити. Дати трохи постояти, щоб пропитался.