Як смачно зробити Борщ з квасолею, буряком, цибулею, перцем, капустою і часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Картопля – 2 шт
Морква – 1-2 шт
Буряк – 2-3 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт
Капуста білокачанна – 1 маленький качан
Томатна паста – 2 ст. л.
Лимон – половинка
Лавровий лист
Оливкова олія
Свіжа зелень – пучок
Квасоля – 0,5 банки
Часник – 3 зубчики
Спеції за смаком
Сіль
Борщ з квасолею, буряком, цибулею, перцем, капустою і часником покроковий рецепт
1. Моєму потім чистимо всі наші овочі – картоплю ріжемо досить дрібними кубиками –
дрібно ріжемо цибулю і часник – буряк і перець нарізаємо смужками – морквину тремо на тертці – капусту шаткуємо – на сковорідку наливаємо оливкова олія – кидаємо лавровий лист – потім додаємо цибулю разом з морквою, обсмажуємо, активно заважаючи, близько 7 минут.
дрібно ріжемо цибулю і часник – буряк і перець нарізаємо смужками – морквину тремо на тертці – капусту шаткуємо – на сковорідку наливаємо оливкова олія – кидаємо лавровий лист – потім додаємо цибулю разом з морквою, обсмажуємо, активно заважаючи, близько 7 минут.
2. Додаємо буряк і болгарський перець, трохи солі, постійно заважаємо – вогонь можна зробити сильніше – додаємо томатну пасту, дуже добре перемішуємо – потім спеції – видавлюємо половинку лимона (тільки щоб кісточки не потрапили) – смажимо все це 4-5 хвилин – всипаємо в каструлю картоплю – помішуємо – накриваємо крышкой.
3. Через 10 хвилин висипаємо в каструлю весь вміст сковороди – кладемо квасоля – добре перемішуємо – робимо мінімальний вогонь – кладемо капусту – включаємо великий вогонь і чекаємо з відкритою кришкою, поки закипить – коли закипіло, вимикаємо газ, насипаємо зверху зелень, не заважаємо – накриваємо крышкой.