Як зробити Булгур з куркою і овочами на вершках на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
Курка 400 гр
Цибуля 2 шт
Морква 1 шт
Часник 3 зубчики
Булгур 1 склянку
Вершки 10% 1,5 склянки (я розбавив окропом)
Сіль, спеції за смаком
Булгур з куркою і овочами на вершках на сковороді покроковий рецепт
1. Обсмажуємо шматочки курки з двох сторін на сильному вогні до скоринки. Потім прибираємо і обсмажуємо нарізану цибулю, моркву і часник. Додаємо сіль і специи.
2. Після висипаємо склянку булгуру. Обсмажуємо пару хвилин. Викладаємо зверху м’ясо. Заливаємо 1,5 склянки вершків з гарячою водою ( я розбавив вершки, все рідини виходить 1,5 склянки).
3. Присипаємо зеленню, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні приблизно 30 хвилин. Як тільки булгур вбере все вологу, страва готова. Приємного апетиту і гарного настрою. Всіх обняв 👍
Відео рецепт 👇