Я до вас з рецептом Київського торта. Одного з найсмачніших тортів. Як зробити дуже смачний Домашній Київський торт радянський рецепт простий і швидкий своїми руками майстер клас.
Інгредієнти
Коржі:
6 білків
180 г цукру в горіхову суміш
60 р цукру в меренгу
Щіпка солі
150 г Кешью
60 г борошна
Крем:
Масло вершкове 350 р
Згущене молоко близько 300 мл ( за смаком)
Какао 1 ст ложка
Домашній Київський торт радянський покроковий рецепт
1. Торт я готувала 2 дні. Перший день . Перший день коржі. На другий день збирала торт. У першу чергу потрібно обсмажити горіхи. Подрібнити, але не зовсім дрібну крихту. До подрібненим горіхам додаємо борошно, цукор і змішуємо. Потім готуємо меренгу. До білків додаємо дрібку солі. Взбиваем.
2. Як з’явиться піна, збиваючи потихеньку додаємо цукор. Збиваємо до твердих піків. Потім в меренгу за тихенько додаємо горіхову суміш і акуратно змішуємо лопаткою. Далі перекладаємо за формами. У мене вийшли 3 коржа. Відправляємо в духовку, заздалегідь прогріту до 150 р. Далі сушимо коржі при температурі 120-130 г . (сушаться близько 2.5 год без конвекції, вгору, вниз ).
3. Якщо залишите на наступний день, то кімнатній температурі на решітці. Крем найлегший. Збиваємо масло, потім додаємо згущене молоко і какао. Далі залишилося зібрати торт. Коржі змащуємо кремом. Вирівнюємо і прикрашаємо і все.
Відео рецепт 👇