Як приготувати смачний домашній суп гаспачо з полуницею, помідорами і огірками рецепт.
Інгредієнти
300г стиглих помідорів
1 огірок
1 стебло селери
30г в’ялених помідорів
50г полуниці
1 ст. ложка лимонного соку
2-3 ст. ложки оливи.масла
2 зубчики часнику
1/4 ч. ложки червоного перцю чилі
1/4 ч. ложки паприки
сіль
Для подачі
базилік
бринза
підсмажений хліб
ВИХІД: 2 порції
Домашній суп гаспачо з полуницею, помідорами і огірками покроковий рецепт
1. Огірок і часник почистити, у селери видалити жорсткі прожилки.
2. Всі інгредієнти з’єднати в блендері і измельчить.
3. Подавати з базиліком, підсмаженим хлібом, подрібненою бринзою і ягодами клубники.