Домашній торт снікерс з карамеллю і арахісом простий рецепт. Всім добрий вечір! Мої дорогі, ловіть смачний рецепт! Приготуємо смачний торт «СНІКЕРС».
Інгредієнти
Інгредієнти для тіста:
Яйця 6 шт
Цукор 150 г
Олія рослинна 50 мл
Розпушувач 10 р
Какао 2 ст. л
Борошно 150 г
Інгредієнти для крему:
Сирний сир 200 р
Вершки 150 мл ( 33%)
Цукрова пудра-70 г
Ванілін
Інгредієнти для карамелі:
Цукор 150 г
Вершки 150 мл (33%)
Вершкове масло 30 г
Арахіс смажений 100 р
Інгредієнти для глазурі:
Темний шоколад 180 р
Рослинна олія 50 мл
Арахіс смажений 100 г
Домашній торт снікерс з карамеллю і арахісом покроковий рецепт
1. Спосіб приготування тіста:
На яйце додаємо цукор, збиваємо, додаємо масло, розпушувач, какао і поступово борошно. Відправляємо в духовку при 180°С 15 хвилин. (30х40 розмір деко). Готовий бісквіт ділимо на 2 частини, змащуємо спершу карамеллю, потім кремом, далі другий шар і зверху глазур. Прикрасимо за смаком і насолоджуємося!
На яйце додаємо цукор, збиваємо, додаємо масло, розпушувач, какао і поступово борошно. Відправляємо в духовку при 180°С 15 хвилин. (30х40 розмір деко). Готовий бісквіт ділимо на 2 частини, змащуємо спершу карамеллю, потім кремом, далі другий шар і зверху глазур. Прикрасимо за смаком і насолоджуємося!
2. Спосіб приготування крему простіше простого:
Змішаємо всі інгредієнти і збиваємо до самих пиков.
Змішаємо всі інгредієнти і збиваємо до самих пиков.
3. Спосіб приготування карамелі:
Беремо ємність з дуже товстим дном, посипаємо цукор, постійно перемішуємо не зупиняючись, до того як утвориться рідка карамель. Потім додаємо гарячі вершки (але не кипяченные), перемішуємо до того, поки повністю консистенція не стане однорідною (потрібно швидко перемішувати👆). Далі додаємо масло і все, готова карамель !!!
Беремо ємність з дуже товстим дном, посипаємо цукор, постійно перемішуємо не зупиняючись, до того як утвориться рідка карамель. Потім додаємо гарячі вершки (але не кипяченные), перемішуємо до того, поки повністю консистенція не стане однорідною (потрібно швидко перемішувати👆). Далі додаємо масло і все, готова карамель !!!
4. Спосіб приготування глазурі теж простий:
Розтоплюємо шоколад, додаємо масло, перемішати до однорідної маси і додаємо арахис.
Розтоплюємо шоколад, додаємо масло, перемішати до однорідної маси і додаємо арахис.
Відео рецепт 👇