Домашній торт Стьопка Растрепка класичний

Як смачно зробити Домашній торт Стьопка Растрепка класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

380гр борошна
200гр маргарину
1 яйце
200гр сметани 25%

Крем:
200гр вершкового масла кімнатної температури
500гр згущеного молока

Домашній торт Стьопка Растрепка класичний покроковий рецепт

1. Борошно просіваємо, додаємо рубаний маргарин з холодильника, розтираємо з борошном, перетворюючи в крихту. Додаємо яйце і сметану, замішуємо тісто. Якщо тісто липке, додамо ще трохи борошна гр -/+50.

Ділимо на 8 кульок, накриваємо пакетом і ставимо в холодильник на годину. Дістаємо по одній кульці, розкачуємо на пергаменті, вирізаємо коло під тарілку і випікаємо в розігрітій духовці 180 гр 5-7 хвилин, до золотистого кольору. Обрізані краї залишаємо на обсыпку.

2. Крем:
Спочатку збиваємо міксером масло хвилинки дві і частинами додаємо згущене молоко, ставимо в холодильник. Тому крем краще приготувати відразу, після того як замісили тесто.

3. Кожен корж змащуємо кремом, трохи придавлюючи коржі. Можна додати джем, можна горіхи мелені, полуницю. Моя мама просто випікала квадратні коржі, краю не обрізала і просто кожен корж змащувала кремом придавлюючи, один корж пускала на присипку. Тому і назвали цей торт Стьопка Растрепка.