Як зробити Домашній зефір Ківі Агрус простий рецепт.
Інгредієнти
В діжу міксера:
Білок 60 р
Цукор 80г
Лимонна кислота 1/3 ч. л.
В сотейник:
Пюре агрусу 170г
Пюре ківі 80г
Цукор 220г
Глюкозний сироп 50г
Агар 10 г
Домашній зефір Ківі Агрус покроковий рецепт
1. В сотейнику об’єднати пюре і агар. Довести до кипіння на середньому вогні, добре перемішуючи, інакше може пригоріти. Додати цукор, глюкозний сироп. Знову довести до кипіння і варити з моменту закипання 4 хвилини, також постійно перемешивая.
2. Білок збити з лимонною кислотою до піни. Додати половину цукру, через пару хвилин додати решту збити до міцних піків. Сироп зняти з вогню і дати успокоиться.
3. Влити цівкою до білків, збиваючи на максимальній швидкості до густини маси. За бажанням додати барвник. Відсадити красиві зефірки. Залишити на дозрівання на 12-18 годин. Обсипати цукровою пудрою або декстрозою. Зберігаємо в герметичному контейнері 7-10 дней.
Відео рецепт 👇