Домашнє печиво з джемом ягідним

Домашнє печиво з джемом ягідним простий рецепт.

Інгредієнти

• 85 гр. мигдальної муки
• 85 гр. борошна зеленої гречки
• 25 гр. кукурудзяного борошна
• 70 гр. кокосового/тростинного цукру
• 70 гр. кокосового молока
• 1/2 ч. л розпушувача
• 1/2 ч. л. кориці
• 1/4 мускатного горіха
• 1/4 кардамону
• 1/4 імбиру

Ягідний джем
• 200 гр. ягід (можна заморожених)
• 1 ст. л. соку лимона
• 1 ст. л. підсолоджувача
• 20 гр. насіння Чіа

Домашнє печиво з джемом ягідним покроковий рецепт

1. Для початку змішайте всі сухі інгредієнти мигдалеву борошно, борошно зеленої гречки, кукурудзяне борошно, кокосовий цукор (попередньо зроби з нього пудру), розпушувач і спеції імбир, кардамон, мускатний горіх, корцу і ретельно перемішай всі віночком. Потім додай кокосове молоко і замісити тесто.
2. спочатку Я перемішую лопаткою, а потім вимішую тісто руками. Далі даємо тісту відпочити. А Поки займемося джем. Якщо у тебе заморожені ягоди, потрібно попередньо їх розморозити. Потім склади їх в зручну ємність і пробий блендером до однородности.
3. Додай сік лимона, підсолоджувач і насіння чіа. Ретельно перемішай і залиште набухати. Не забувай часом перемішувати, щоб не було грудочок. Повернемося до тесту. На пекарської папері розкачай тісто завтовшки 3-4 мм і виріж однакові кружочки.
4. Перекладе їх на деко для запікання і у половини кружечків виріж віконця бажаної форми. Акуратно видали серединку. Тісто, що залишилося від «серединок» використовуй ще печеньок. Запікай їх в заздалегідь розігрітій духовці до 160 градусів 10-15 минут.
5. Печиво НЕ має підрум’янитися зверху, лише злегка його дно. Інакше воно буде сильно тверде. Залиш печиво остигати. На остиглі кружечки поклади джем і зверху накрий половинкою з віконцем. Печиво готове. Можна їсти відразу, але якщо воно постоїть пару годин, буде ще смачніше, джем злегка просочить і печиво стане мягче.

Відео рецепт 👇