Домашнє шоколадне печиво з солоною карамеллю простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
– розтоплене вершкове масло — 110 р
— цукор — 200 г
— ванільний цукор — 10 г
— яйця курячі — 2 шт.
— какао — 50 г
— борошно — 260 г
— розпушувач — 5 р
— подрібнений шоколад — 100 г
— м’які карамельки
— велика сіль
— горіхова паста
Домашнє шоколадне печиво з солоною карамеллю покроковий рецепт
1. Розтоплене вершкове масло з’єднати з цукром і яйцями. Додати какао, сіль, розпушувач, перемешать.
2. Додати борошно і замісити тісто. У центр кожної печеньки додати чайну ложку горіхової пасти та карамельку.
3. Випікати 12 хвилин при температурі 180С.
4. Після випікання дати охолонути 10 минут.
Відео рецепт 👇