Дріжджові рогалики з повидлом на молоці

Як зробити Дріжджові рогалики з повидлом на молоці рецепт простий в духовці і швидкий. Добре і дуже смачне ранок🥐 Хто дивився мої сториз у вихідні знає, що мама Маша провела їх чудово. Я танцювала так, як ніби скоро вимкнуть музику і виженуть з свята і треба встигнути відірватися по повній😅 шкода, що довелося рано йти, так як ноги ще танцювали і желаня кричати пісні (співом це навряд чи можна назвати) було найсильніше🙄😄 Ось, що значить більше чотирьох років сидіти в декреті і нікуди не ходити))) будь-яка вечірка – це як ковток свободи)) Але вже вранці я дізналася, що всім так сподобалося, що вирішили через пару тижнів повторити)) наше СНП найкраще💪

Інгредієнти

Молоко 150 мл
Борошно 330 р
Цукор 60 г + для обсипання
Масло вершкове 60 г
Яйце куряче 1 шт
Сіль 1/2 год л
Дріжджі сухі 7 р
густе Повидло
Жовток для змазування

Дріжджові рогалики з повидлом на молоці покроковий рецепт

1. У теплому молоці розчинити дріжджі і столову ложку цукру. Перемішати і залишити хвилин на 10-15 до появи пінної шапочки. Далі додати тепле вершкове масло, яйце (має бути кімнатної температури), цукор, що залишився, сіль і поступово просіяти муку.
2. Замісити тісто, прибрати в чисту миску, накрити рушником і залишити в теплому місці приблизно на півтори години. Викласти тісто на припыленную борошном поверхню, розділити на дві частини. Кожну розкачати в тонкий коло і нарізати на 8 треугольников.
3. На широкий кінець прокласти повидло і скрутити рогалики. Викласти на деко, накрити рушником і залишити хвилин на 15. Далі змастити жовтком, трохи присипати цукром і випікати в розігрітій до 180 С духовці хвилин 20. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Готово!)