Гарбузова запіканка на рікотті

Як зробити Гарбузова запіканка на рікотті рецепт простий. Загалом, ми вчора до ночі дивилися “Гру в кальмара”. Хто дивиться, як вам?

Інгредієнти

⠀▫️100г гарбузового пюре (запекти гарбуз)
⠀▫️250г м’якою рікотти
⠀▫️50г цукру
⠀▫️2 яйця
⠀▫️200мл теплого молока
⠀▫️100г манки
⠀▫️ванілін
⠀▫️1ч.л. розпушувача

Гарбузова запіканка на рікотті покроковий рецепт

1. Манку залити теплим молоком, перемішати і залишити на 20 хвилин. ⠀ Гарбуз, рікотта і цукор збити в блендері. До маси додати яйця, перемішати. Додати ванілін і розпушувач, перемішати. ⠀
2. Влити молоко з манкою, перемішати. ⠀ Форму змастити маслом, вилити тісто. Поставити в заздалегідь розігріту до 160° духовку на середній рівень. На нижній рівень поставити деко з водою. Запікати 40 минут.

3. Після запіканка дати трохи постояти в вимкненій духовці з відчиненими дверцятами. ⠀ Холодної запіканка смачніше. В такому вигляді вона майже як чизкейк.