Як смачно зробити Гарбузове булочки з картоплею і сиром моцарелою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
4 гр сухих дріжджів
50 мл теплого молока
20 гр цукру
1 яйце
10 мл рослинного масла
250 гарбузового пюре
30 гр меду
460 гр борошна
5 солі
+
750 гр очищеного картоплі (3 великі)
2 гр солі
250 гр сиру Моцарелла (для піци)
25 гр вершкового масла
+
1 яйце для змащування
+
3 зубчики часнику
25 гр дрібно рубаного кропу
2-3 ст. л. рослинної олії
Гарбузове булочки з картоплею і сиром моцарелою покроковий рецепт
1. 1 у великій чаші з’єдную тепле молоко, дріжджі і 1 ч. л. цукру із загального обсягу, перемішую і залишаю на 10 хвилин
2 потім до дріжджового розчину додаю цукор, що залишився, яйце, рослинне масло, гарбузове пюре і мед, добре перемішую
3 з’єдную борошно і сіль, проціджую суміш рідких інгредієнтів, замішую тісто
4 вимішую 15 хвилин (тісто буде дуже липнути до рук)
2 потім до дріжджового розчину додаю цукор, що залишився, яйце, рослинне масло, гарбузове пюре і мед, добре перемішую
3 з’єдную борошно і сіль, проціджую суміш рідких інгредієнтів, замішую тісто
4 вимішую 15 хвилин (тісто буде дуже липнути до рук)
2. 5 чисту чашу змащую олією і кладу в неї тісто, накриваю і прибираю в тепле місце на 90 хвилин
6 картоплю чищу, ріжу на четвертинки і варю в підсоленій воді до готовності
7 зливаю воду, додаю масло і перетираю картоплю в пюре
8 сир натираю на дрібній тертці
6 картоплю чищу, ріжу на четвертинки і варю в підсоленій воді до готовності
7 зливаю воду, додаю масло і перетираю картоплю в пюре
8 сир натираю на дрібній тертці
3. 9 коли картопля охолоне, перемішуємо його з тертим сиром
10 на присипаний борошном стіл викладаю «підійшло» тісто і ділю його на 15 рівних частин (по 47-49 гр кожна)
11 кожен шматочок обминаю і округляю. Накриваю заготовки і залишаю на 10 хвилин
12 беру кульку тесту розкачую в тонкий пласт в центр кладу начинку (по 55 гр), защіпаю і округляю
10 на присипаний борошном стіл викладаю «підійшло» тісто і ділю його на 15 рівних частин (по 47-49 гр кожна)
11 кожен шматочок обминаю і округляю. Накриваю заготовки і залишаю на 10 хвилин
12 беру кульку тесту розкачую в тонкий пласт в центр кладу начинку (по 55 гр), защіпаю і округляю
4. 13 сформовані булочки викладаю у форму, змащену рослинним масло, близько один до одного
14 накриваю і залишаю на 45 хвилин
15 включаю духовку на 175 градусів
14 накриваю і залишаю на 45 хвилин
15 включаю духовку на 175 градусів
5. 16 булочки змащую збитим яйцем
17 випікаю 20-25 хвилин
18 в чаші з’єдную дрібно січену зелень, видавлений часникодушилкою часник і рослинна олія, перемішую
19 змащую готові булочки зверху
17 випікаю 20-25 хвилин
18 в чаші з’єдную дрібно січену зелень, видавлений часникодушилкою часник і рослинна олія, перемішую
19 змащую готові булочки зверху