Як смачно зробити Гарбузове цукерки з фініками і апельсином домашні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Виходять м’які з виразним гарбузовим смаком. Фініки не відчуваються.
Інгредієнти
На 10 шт:
✔️Пюре гарбуза 200 г
✔️Фініки 50 р
✔️Апельсиновий сік-30 г
✔️Кориця 1 ч. л.
✔️Кокосова борошно 60 г
⠀
Глазур:
✔️Чорний шоколад 60 г – у мене Ritter Sport 74%.
✔️Кокосове масло 10 г
⠀
• КБЖУ на 13 шт: 904 ккал, 17/49.2/111.8
• КБЖУ на 1 шт: 70 ккал, 1.3/3.8/8.6
Гарбузове цукерки з фініками і апельсином домашні покроковий рецепт
1. Пюре Гарбуз – запікаємо гарбуз при 180° 30 хвилин, чистимо від шкірки і в блендері до однорідності).
Пюре гарбуза, фініки і сік пробиваємо блендером до однорідності. Додаємо борошно і перемішуємо. Зважуємо масу і ділимо на 13 рівних частин. Формуємо цукерки будь-якої форми і відправляємо в морозилку на 1 годину (що б трохи подморозились).
2. ГЛАЗУР:
Шоколад з маслом розтоплюємо на водяній бане.
Шоколад з маслом розтоплюємо на водяній бане.
3. Готово!
Відео рецепт 👇