Гарбузове цукерки з фініками і з апельсином

Як смачно зробити Гарбузове цукерки з фініками і апельсином домашні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Виходять м’які з виразним гарбузовим смаком. Фініки не відчуваються.

Інгредієнти

На 10 шт:
✔️Пюре гарбуза 200 г
✔️Фініки 50 р
✔️Апельсиновий сік-30 г
✔️Кориця 1 ч. л.
✔️Кокосова борошно 60 г

Глазур:
✔️Чорний шоколад 60 г – у мене Ritter Sport 74%.
✔️Кокосове масло 10 г

• КБЖУ на 13 шт: 904 ккал, 17/49.2/111.8
• КБЖУ на 1 шт: 70 ккал, 1.3/3.8/8.6

Гарбузове цукерки з фініками і апельсином домашні покроковий рецепт

1. Пюре Гарбуз – запікаємо гарбуз при 180° 30 хвилин, чистимо від шкірки і в блендері до однорідності).

Пюре гарбуза, фініки і сік пробиваємо блендером до однорідності. Додаємо борошно і перемішуємо. Зважуємо масу і ділимо на 13 рівних частин. Формуємо цукерки будь-якої форми і відправляємо в морозилку на 1 годину (що б трохи подморозились).

2. ГЛАЗУР:
Шоколад з маслом розтоплюємо на водяній бане.

3. Готово!

Відео рецепт 👇