Гарбузовий суп пюре з морквою і цибулею простий рецепт 😍 смачніші, ніж у ресторані.
Інгредієнти
◽️Гарбуз – 500 гр
◽️Цибуля – 1 шт (середня)
◽️Морква – 1 шт (середня)
◽️Масло вершкове – 30 гр
◽️Сіль – за смаком
◽️Базилік – щіпка
◽️Орегано – щіпка
◽️Плавлений сир або вершки – за бажанням
Гарбузовий суп пюре з морквою і цибулею покроковий рецепт
1. Базилік і орегано додайте за бажанням, але я вам дуже раджу з додати, вони там точно не зайві. Цибулю і моркву обсмажте на вершковому масле.
2. Після додайте гарбуз, її можете нарізати на довільні шматочки. Додайте спеції і залийте водою так, щоб вода не повністю покривала тыкву.
3. Дайте трохи потомитися 15-20 хвилин. Після додати плавлений сир і пропустіть через занурювальний блендер.
Відео рецепт 👇