Горіховий десерт з медом і шоколадом простий рецепт.
Інгредієнти
Насіння 1 склянку
Кешью 1 склянку
Мигдаль 1 стакан
Мед 100 гр
Шоколад 200 гр
Горіховий десерт з медом і шоколадом покроковий рецепт
1. На деко висипаємо насіння, кешью, мигдаль. (за бажанням можна використовувати будь-які горіхи) Відправляємо в духовку на 30 хвилин, приблизно 140 градусів. Як тільки горішки стали рум’яними виймаємо й даємо охолонути. Потім горіхи пересипаємо в чашу блендера і трохи измельчаем.
2. нагріваємо На водяній бані мед, щоб він став рідким і еластичним і відправляємо до горіхів. Все ретельно перемішуємо і викладаємо у форму заздалегідь трохи змащену рослинною маслом.
3. Розтоплюємо плитку шоколаду (це можна зробити на водяній бані або в мікрохвильовій печі) . Поливаємо шоколадом зверху горіхів і відправляємо в холодильник для застигання. Нарізаємо і насолоджуємося смачним десертом.
Відео рецепт 👇