Хачапурі з сиром по-аджарськи на дріжджах і молоці

Як смачно зробити Хачапурі з сиром по-аджарськи на дріжджах і молоці простий рецепт в духовці покроковий в домашніх умовах швидко. Така ароматна випічка стане прикрасою будь-якого чаювання! 👌 Хачапурі по-Аджарськи 👌 Інгредієнти для тіста: (на 3 порції) човники все роблять по різному, хтось за тонше, то пишніше, див. самі.

Інгредієнти

тепле Молоко-400 мл
Дріжджі-1,5 ч. л
Цукор-1ч.л
Сіль-1 год.л з гіркою
Рослинне масло-3ст.л
Борошно – тісто м’якою
Замішуємо і залишаємо в теплі на годину

Начинка: (в Грузії є свій спеціальний сир, у нас тільки заміна)
Сир сулугуні, Адигейський – його більше
Сир – моцарелла
Можна хороший домашній сир якщо є, яким не будь сиром замінити!
Шматочок вершкового масла в кожну човник після випікання!
Жовток -1 в кожну човник (або яйце цілком) за бажанням!

1 жовток +1ст.л молока для змазування!

Хачапурі з сиром по-аджарськи на дріжджах і молоці покроковий рецепт

1. Випікаємо при 220 гр до рум’яності, зробити заглиблення посередині додати жовток і повернути назад в духовку буквально на хвилину, жовток повинен покритися білою плівкою але залишатися рідким внутри.

2. Після додаємо вершкове масло і трохи змащуємо бока.

3. Можна чим не будь накрити і залишити хачапурі на 5 хвилин, щоб вони стали м’якими, після подавайте до столу і приємного апетиту! (Після остигання вони вже втрачають свій чудовий смак, так як сири твердіють)

Відео рецепт 👇