Хмиз повітряний хрусткий з листкового тіста готового простий рецепт. за 10 хвилин і з 1 інгредієнта 🔥
Інгредієнти
листкове бездріжджове тісто – 1 пласта вистачить на 15 штук.
Хмиз повітряний хрусткий з листкового тіста готового покроковий рецепт
1. Наріжте тісто на ромбики, так як на відео. В середині кожного ромбика зробіть отвір 1-2 див. Просуньте один кінець через отверстие.
2. В глибокому хорошому сотейнику/сковорідці/каструлі розжарте рослинне масло і обсмажуйте хмиз з кожного боку до красивого, соковитого рум’яного кольору на середньому огне.
3. Після виймаємо хмиз на серветку і даємо стекти маслу. Все, можна їсти, я додатково посипала хмиз із сита сумішшю цукрової пудри і корицы.
Відео рецепт 👇