Холодний суп борщ з куркою, редискою, кефіром і айраном

Холодник, він же борщ 🥣 Зрозуміло, це блюдо всі готують по-своєму. Хочу поділитися простим і смачним рецептом. Поділіться, як ви готуєте? Холодний суп борщ з куркою, редискою, кефіром і айраном простий рецепт.

Інгредієнти

Огірок 2 шт
3 яйця
Редиска 4 шт
Копченостями-варений окіст, або грудка 200 гр приблизно
Буряк велика 2 шт (попередньо варимо або запікаємо в фользі)
Кефір від 3,2%!!
Айран
Часник 1 зубчик
Цукор 1/2 Ст л
Асорті зелені великий пучок
Сіль і перець за бажання

Холодний суп борщ з куркою, редискою, кефіром і айраном покроковий рецепт

1. Огірок, 2 яйця, редис і м’ясо дрібно ріжемо ( мені подобається робити на тертці )). Буряк готуємо, очищаємо і кладемо в блендер. Дуже важливо добре охолодити кефір, айран, можна в морозилку на час))‼️
2. Туди ж кефір, цукор і айран в пропорції 2 до 1, зубчик часнику і все збиваємо в однорідну гладку масу( пробуємо на сіль, якщо мало, то солимо начинку). Пропорції кефіру не пишу, просто підливаємо і дивимося, щоб маса була схожа на смузі, тут кому як нравится.
3. Зелень дрібно ріжемо, перемішуємо з начинкою і заливаємо нашим яскравим буряковим мусом. Перемішуємо, прикрашаємо яйцем і зеленью.