Кекс червоний оксамит з чізкейк і вишнею рецепт простий 🍒 В одній з самих топових наших форм Роза вітрів👌Якщо ви все ще думаєте купувати чи ні, то зараз саме час, на складі залишилося всього 20 штук, а нова партія прийде за ціною дорожче 🔝
⠀
⠀
⠀
⠀
Інгредієнти
Розмір: 25,4 на 9,5 см;
Вага: 1кг 100гр;
Колір: Чорний, Білий
Вартість 3600р
⠀
Тісто:
230 гр. Борошна
200 гр. Цукру
5 гр. Какао
4 гр. Розпушувач
3 гр. Сода
2 шт. Яйця (С0)
100 гр. Вершкового масла
190 гр. Кефіру
1,5 ч. л. Гелевого червоного барвника
⠀
Чізкейк:
200 гр. Сирного сиру (Філадельфія, Хохланд креметте, або сир)
70 гр. Цукру
10 гр. Кукурудзяного крохмалю
40 гр. Вершків 33-35%
1 шт. Яйця (С0)
⠀⠀
Компоті:
350 гр. Вишні замороженої
100 гр. Цукру
25 гр. Кукурудзяного крохмалю
Кекс червоний оксамит з чізкейк і вишнею покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти повинні бути однієї кімнатної температури! ⠀ До кефіру додаємо барвник (у мене Топ декор червоний) і соду, перемішуємо. ⠀ Додаємо яйця, цукор і розтоплене вершкове масло, добре збиваємо, щоб інгредієнти об’єдналися. ⠀ Просіваємо борошно, какао і розпушувач, перемешиваем.
2. Чізкейк: Сир яйця і вершки необхідно витягнути за годину до приготування з холодильника, щоб вони стали кімнатної температури, так буде легше змішувати продукти. ⠀ Додаємо до сиру цукор і перемішуємо вінчиком, або на низькій швидкості міксера! ⠀ Потім яйце, вершки і крохмаль, добре объединяем.
3. Компоті: В окремій чаші об’єднанням крохмаль з цукром і перемішуємо. ⠀ В сотейнику з товстим дном нагріваємо заморожену ягоду до перших парів (80С) і всипаємо дощиком цукор з крохмалем, при цьому перемішуючи лопаткою. ⠀ Безперервно помішуючи варимо на середньому вогні до загусання. ⠀
4. Збираємо кекс чергуючи шари і випікаємо в заздалегідь розігрітій до 170 С духовці, режим верх низ. Приблизно 60 минут.
Відео рецепт 👇