Ніжний кекс з вершковим смаком і улюбленої багатьма нутеллою виходить більшим, ароматним і чудово доповнить чаювання великої компанії❤️🔥 Готуємо Кекс з Нателлой рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
вершкове масло – 180 гр.
цукор – 160 гр.
яйця – 4 шт.
ванільний цукор
вершки 33% – 80 мл
розпушувач – 10 гр.
борошно – 200 гр.
сметана – 1 ст. л.
нутелла – 2 ст. л.
Кекс з Нателлой покроковий рецепт
1. Для початку підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло має бути кімнатної температури. Вершкове масло збийте з цукром, додайте ваніль. По одному введіть 4 яйця. Додайте вершки і сметану. Потім додайте борошно з розпушувачем і перемішайте до однородности.
2. Форму для випічки змастіть маслом і викладіть в неї 2/3 тіста. В решту тіста додайте нутеллу. Нутелла повинна бути кімнатної температури. Тісто з нутеллою викладіть зверху і злегка перемішайте з білим тестом.
3. Кекс випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин, готовність перевірити дерев’яною шпажкою. Кекс трохи остудіть у формі, потім вийміть і охолодіть на решітці. Подавайте з улюбленим напоєм. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇