Курячі гнізда з грибами, цибулею, сметаною і сиром в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Філе грудки – 550 гр.
Філе стегна – 390 гр.
Яйце С1 – 1 шт.
Цибуля – 50 гр.
Печериці – 400 гр.
Масло вершкове 72,5% – 6 гр.
Сметана 10% – 100 гр.
Сир 25% – 100 гр.
Сіль і спеції за смаком.
КБЖУ на 1 шт : 170/26,36/6,23/1,48
Курячі гнізда з грибами, цибулею, сметаною і сиром в духовці покроковий рецепт
1. З філе робимо фарш , додаємо яйце і цибулю. Я роблю так : філе грудки дрібно рублю, а філе стегна подрібнюю в чаші блендера з цибулею і яйцем. Далі з’єдную всі. Далі шампіньйони дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому маслі, до моменту, поки не випарується зайва влага.
2. Поки гриби смажаться, отриманий фарш ділимо на 10 рівних частин і мокрими руками на деку формуємо гнізда. Готові гриби так само ділимо на 10 частин і розкладаємо по корзинкам.
3. Сир тремо на дрібній тертці і змішуємо зі сметаною, ділимо на 10 частин і викладаємо зверху на гриби, шапочкою. Випікати при 180 градусах 40-50 минут.