Курячі грудки в грибному вершковому соусі на сковороді

Курячі грудки в грибному вершковому соусі на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

🍗 грудка 500 грам
цибуля 1 цибулина
печериці 250 грам
часник 4-5 зубчиків
вершки 20% 300 мл
соєвий соус
спеції для курки
вершкове масло
сіль перець
часник гранульований

Курячі грудки в грибному вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Грудку ріжемо слайсами і маринуємо: соєвий соус, масло і часник, приправи для курки. Обсмажуємо до золотавої скоринки з обох сторін, для панірування я вибрав муку.

2. Залишаємо на 30 хв. На вершковому маслі з додаванням оливкової обсмажуємо дрібно порізаний часник і цибулю. Додаємо шампиньоны.

3. Додаємо гарячої води, вершки, сіль і перець. На повільному вогні тушкуємо 5 хв і додаємо нашу курицу.

Відео рецепт 👇